På älgjakt!!

Jag o matte drog ut på älgjakt idag.....det låter kanske som att vi tog med oss en älgstudsare o en stor dos tålamod o styrde stegen mot nåt jaktområde ....njaeeeh...varken jag eller matte är så vidare värst intresserade av det. Det enda jag gillar att jaga är killar o leksaker, o matte jagar inget alls vad jag vet.
Vi tog oss en liten promenad till Slottis och gick runt bland djurgårdarna där älgarna finns....
Innan batteriet i kameran dog så hann matte ta kort på kronhjortarna.....


...en svan...


...skylten vid älgarnas hood...


.....näst sist o absolut inte minst, mister Älg!!!


...o till sist så fastnade även jag på bild....




Skön söndag önskar jag er alla.


Hundskafferiet!!!

Matte har inte köpt nåt på våran favoritaffär, Hundskafferiet, på länge.....men så för ett par dagar sedan gick hon in för att köpa lite tuggpinnar till mig.
Hon berättade att dom har gjort om lite i butiken och utökat godsaks-avdelningen med en stor konditors-disk med massa godsaker i.....matte lovade att jag ska få följa med dit nån dag o hjälpa henne köpa når smarrigt till mig..... LYCKA....


Bakelsetassar // Amanda


Rekondad o klar!!!

En gång om året så brukar min matte lämna in mig på rekond o service....detta innebär vägning, vaccination, borttagning av hårstrån som växer fel på ögonlocket och tandstensborttagning.... Det tar en hel dag så matte passade på när hon var ledig och lämnade mig kl 8 på morgonen hos tjejerna på City Hund- o Kattklinik.
Det enda som egentligen var lite "obra" med besöket var att matte kunde konstatera att jag har gått upp ett helt kilo under min semester i Ånge. 

 Så nu lovade matte att det skulle motioneras mer, inte mig emot för det är roligt att komma ut o tjingsa på voffarna som bor runt omkring...

Annars gick allt bra hos veterinären....matte fick beröm över vilken fin och välvårdad gammal dam hon hade (det var mig dom menade)!! Alltid roligt att få höra att man är i fin form o ser pigg ut!!


Mina tänder är rena o fina nu o alla sitter kvar.
När man tar tandsten så sövs man, o sövs man så får man kanyl i tassen, o får man en kanyl i tassen så får man bandage. Denna gången fick jag ett tjejigt bandage, ett rosa!!!




Matte hade ordnat en överraskning oxå är jag kom hem....massa godis i alla dess former på en egen hylla i hennes skafferi!!! Det är fina grejer det.....


Tass // godistrollet Amanda


Semestertider!!!

Både jag o matte har haft semester.....o det har genererat i ett visst blogguppehåll...
Jag o matte har varit iväg på massa mysigheter på hemmaplan, slottskogsmys o 2-årskalas.
Sedan har vi varit iväg på en "riktig" semester oxå, vi åkte till Gotland i 5 dagar. Vi bodde helt gry,t ur voffe-synpunkt... Hade ett voffeanpassat rum i en liten stuga med egen trädgård!! Hur bra som helst!!
Jag har fått åka på semester utan matte oxå, åkte med min gamla husse till Ånge o hälsade på tvåbentingarna där uppe. En bild säger mer än tusen ord....så här kommer mina härliga semesterdagar!!!
Jag o min nya kompis Leo!!!
Tass // Amanda

RSS 2.0