Lördags happening!!

Matte hade bestämt att träffa moster Carina o lill-tjejen i Lördags.
När det för en gångs skull var lite fint väder så bestäde dom sig för att gå en tur i Haga o fika, så då fick inte jag följa med. Det var lite synd sa matte i efterhand, för dom hade träffat en man som hade med sig sin lilla voffa på kaffét.....o då hade jag ju oxå kunnat vara med.
Tydligen var det värsta modell-voffan. Hon hade varit med på NK´s stora bröllops modevisning och även varit med på skivfodralet till en känd svensk artist. Lämpligt nog, som den lilla modell hon är, så hette hon Gucci.
Hennes husse lämnade av henne i famnen på både matte o moster Carina så hon fick vara med i min blogg...
Tvåbentingarna kom tack o lov hem till mig igen efter fika myset. Lill tjejen var lite febrig o hängig först, men det försvann tack vara en alvedon, en festis och lilla jag!!!
Det målades teckningar på mattes räkningar o det bläddrades rätt friskt i en klädtidning.....intresset för kläder börjar visst tidigt i min tvåbenting-familj....
Ser ut som lillan är på fel avdelning....herrkläder....
Eftersom jag missade fikat på stan så fick jag fika-tuggpinne hemma istället. Jag tappade helt intresset för tuggpinnar ett tag, men den hobbyn har jag tagit upp igen!!
Mys-tassar // Amanda

Händelselöst

Ja...det är inte så mycket utflykter som står på mattes o mitt schema just nu.
Matte har blivit sjuk.... igen.... men hon har lovat att vi snart ska hitta på nåt mysigt o roligt så fort hon har energin till det.
Inte för att det gör mig så jätte mycket att ligga hemma o mysa, men det är ju alltid roligt o komma ut på upptäcksfärder.
Mina dagar just nu består mest av....


....och....


Mys tassar // Amanda


Fest!!

Jag o matte hade fest i helgen. Det var lite blandan kompott av inflyttningsfest/kräfskiva/födelsedagsfest typ. Jag var liiiite ouppfostrad o skällde lite extra (typ nästan hela tiden) på en av mattes kompisar....men ibland har det sina fördelar o göra sådär. Tvåbentingarna brukar nämligen praktisera samma knep på skälliga voffar som dom gör på karlar, nämligen o muta med mat...hehe...
Jag fick smaka lite allt möjligt gott av Carro som fanns på bordt, plus att matte gav lite extra godis....en lyckad kväll i mina ögon....
Mumsiga snittar o annat gott slank ner....
Efter all mat så blev det en himla massa gos...o mys...o puss-kalas.
Jag blev helt enkelt ordentligt omhändertagen an alla tjejer hela kvällen!!!
En grymt lyckad fest helt enkelt som varade ända in på småtimmarna....
tass // Party Amanda

RSS 2.0