Översovnings-mys!!

Matte har varit lite (läs mycket) slarvig o helt glömt av att skriva om tjej-mys-sova-över-dagen vi hade hos moster Emma o Bettan i veckan! Tydligen hade matte o moster Emma inte fått nog av varandra från det senaste besöket, så det blev en 24 timmars träff denna gången. Matte hade packat en väska med diverse nödvändigheter redan kvällen innan vi skulle åka, så när hon kom hem från jobbet så var det snabba pix...tjiff tjoff så satt vi i bilen. Matte fixade lite ärrenden innan vi hamnade i Utby, vilket i sin tur ledde till att vi hamnade i värsta eftermiddags trafiken....svordommarna som lämnade mattes mun avslöjade hennes missnöje med att slösa massa tid i onödan i trafiken....vi hade ju viktigare grejer för oss!!!




Jag o matte fick egen säng o eget rum hos moster Emma...jag gjorde mig hemmastadd med en gång, man måste ju testa mjukheten i madrassen...


...vilken sida vill du ligga på matte???


Jag paxar nog vänsterkanten om det är ok...


Du Bettan...ska vi inte ta o hänga med tvåbentingarna i soffan istället?? 


Bra idé Amanda...tror jag ska passa på o vädra klorna här på armstödet oxå....


en, två, tre, fyra, fem lååånga fina klor att visa upp!!!


Vågar du ligga sådär med klorna? Hade jag gjort det så hade matte utsatt mig för manikyr ögona bums...


Äsch...jag parerar med att "gnussa" med min nya borste...då kommer tvåbentingarna av sig i manikyr-planeringen o tycker bara att jag är såååå söt....hehe...man får inte lov att vara dum. Jag kan lära dig massa bra trix Amanda!!!







Jag försökte mig på en fuling med matte på morgonen. Inne i vårat rum hörde jag hur fabror Magnus gav Bettan mat innan han gick till sitt jobb. Tanken på att det fanns massa god kattmat ute i köket blev övermäktig för min del, så jag väckte matte. Hon vaknade i tron att jag behövde gå ut....men trots att hon var helt förvirrad o sömndrucken så tänkte hon på Bettans mat det första hon gjorde o ställde undan den på våran genomfart i köket....så mitt lilla trix gick åt skogen. Matte lovade att jag skulle få både mat o godis lite senare, så efter noga övervägande bestämde jag mig för att hänga på matte in i sovrummet ett par timmar till.

Tassisar


Tjej mys!!

Matte har varit lite dålig dom senaste dagarna o vi har mest bara varit hemma o inte gjort nåt speciellt alls...förutom härom dagen då hon fick för sig att göra både manikyr o pedikyr på mig. Men det är ju inte speciellt på ett trevligt sätt, det är det värsta som finns. Jag duschar hellre 58 gånger än o klipper klorna en gång.
MEn det är inte upp till mig o bestämma det tyvärr, matte är president i den frågan!!
I vilket fall som helst så hade matte planerat värsta onsdags-tjej-myset för våran del igår, o ingen annan stans än hos världens bästa moster Emma o fina goa Bettan!


Hallå där Amanda....vad gör du???


Jag måste busa av mig lite...blev så uppspelt o glad, o att springa av sig mot soffan brukar hjälpa lite!!

Matte o jag tog med oss lite godsaker när vi åkte dit. Godis till tvåbentingarna o gott käk till mig o lilla Bettan!


Jag fick en stor tallrik fylld med lamm...


Trots denna härliga middag så hade jag som vanligt svårt för at låta bli Bettans mat...o vid ett obevakat ögonblick av matte o moster Emma så passade jag på o tjuva till mig lite extra mat....

Efteråt så skämdes jag minsann lite...o erkände vad jag hade gjort...


- Förlåt Bettan...men du vet din mat som du hade i köket?? Den är i min mage nu....jag kunde inte stå emot!!
- Det är lugnt tjejen. Jag vet hur det är...o det finns mer mat till mig i skafferiet. No hard fellings!

Egentligen skulle vi tjejer kolla på film. Men den filmvisningen frös lixom inne. Det blev fotovisning av moster Emmas o fabror Magnus semesterbilder istället. O sen blev de det vanliga tjej-snacket....o igår blev det så sent så jag o matte fick åka taxi hem. Taxi-chaffören blev jätte glad när han såg mig o sa nåt i stil med "Åhh, vilken fin mini Lassie".... Eftersom jag är en mini Lassie så kanske jag kan göra en mini karriär inom filmindustrin?!?! Kanske en reality-serie, det är ju populärt nu för tiden....

Film-tassar // Amanda


Mäss grejer!!!

Matte, moster Carina o lill-tjejen drog på My dog mässan igår.
Min minsta tvåbenting är en helt hundtokig tjej o hon hade tyckt att det var jätte roligt med alla hundar....fast matte sa att hon nog hade tyckt att det roligaste av allt var att springa omkring o busa. Tjejerna var borta himla länge, men det var allt värt väntan när matte kom hem med massa nya ätbara grejer till mig!!!


7,5 kilo nytt käk från Hill´s!!!


En påse med härligt torkar renkött!!!


En påse med massa grejer från Västra djursjukhuset till både mig o matte!!


En provpåse med mat från ett företag som heter Hundköket!

Med tanke på att jag inte var med o kunde välja vad jag ville ha själv, så tycker jag nog allt att matte lyckades ganska bra med sina inköp. Matte sa att det var så många olika gångar att det var omöjligt att hinna med o titta på allt. Hon hade iaf sett o hört Cesar Millan när han pratade på den stora scenen.
Min nos sa mig att nåt av det matte hade med sig hem luktade himla spännande.....matte förstod med en gång vad det var...o provsmakling av det torkade renköttet lät inte vänta på sig!!!

 
- Vad är det som luktar så himla gott??!!


- Det ser inte mycket ut för världen....


- Jag får väl testa då....


- Mums...det här var riktigt gott matte!!! Wow, vilka små läckerbitar.

Matte sa nåt om att man kanske kunde göra sånt godis själv...jag hoppas verkligen att hon försöker sig på det. Finns säkert nåt recept man kan leta upp nånstans. Tills dess så tänker jag njuta av varenda liten smula av godiset jag har nu!!

Tass // Amanda


My dog!


Idag började europas största hundevenemang, My Dog på svenska mässan!!
8 000 voffar (fördelat på 250 olika reser) skall delta i tävlingar, utställningar o diverse uppvisningar.
I år slår dom på extra stort o har bjudut in Cesar Millan, känd från programemt "Mannen som talar med hundar".


Jag får tyvärr inte följa med matte när hon skall gå på mässan o titta på alla fina voffar....det är bara voffarna som skall tävla som får vara där. Synd, för det hade varit kul o gå dit o titta på lite galanta herrar!!
Men om jag har tur så kommer matte hem med massa grymma fynd från mässan...förra året fick jag en hel del godis o mat....så jag håller tassarna för att det blir samma i år!!

Tasselitass......


RSS 2.0